Corneel Geerts al meer dan 40 jaar klant bij DKVAugust 2018Corneel Geerts richtte zijn transportbedrijf op in 1962. Hij was toen zelf nog geen 22 jaar oud maar had een duidelijke visie voor ogen. Corneel was een ‘entrepreneur pur sang’. Leergierig als hij was zag hij dikwijls voor alle anderen het gat in de markt en hij aarzelde dan ook geen moment om het ijzer te smeden als het heet was. In 1966 begon hij als pionier containers te vervoeren. Sinds de jaren ’70 begon het transportbedrijf steeds meer internationaal te rijden, vooral op Frankrijk en Zweden. Het is in die tijd dat Corneel met een vertegenwoordiger van DKV persoonlijk rond de tafel ging zitten, met de vraag om het bedrijf de nodige administratieve ondersteuning te bieden. Een hecht partnership tussen Transportgroup Corneel Geerts en DKV Euro Service was geboren! Vandaag de dag kan het bedrijf nog steeds rekenen op de doorgedreven expertise en ervaring van DKV zodat het zich volop kan concentreren op betrouwbaar en kwalitatief transport.

CEO Marc Geerts verklaart waarom zijn vader Corneel, tevens de oprichter, reeds meer dan 40 jaar geleden voor DKV heeft gekozen: " Mijn vader was een visionair met gezond verstand. Als geen ander apprecieerde hij het dat een vertegenwoordiger van DKV bij ons op bezoek kwam om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. In die tijd moest de man nog helemaal vanuit Duitsland komen! Hij was vooral op zoek naar een bedrijf dat hem zou ondersteunen bij zijn diverse ondernemingen. Zo zag hij zeer snel de opportuniteiten in Oost-Europa na de val van het Ijzeren Gordijn. Daarnaast ontwikkelde hij ook eigen transportconcepten die hij ofwel zeer snel in de markt introduceerde, omdat de tijd er rijp voor was, ofwel snel terug van de markt haalde, omdat veranderingen in de markt hem daartoe hadden gedwongen. DKV kon perfect leveren wat mijn vader in die tijd nodig had: hoogst betrouwbare mobiliteitsdiensten, zodat de efficiëntie van ons bedrijf kon worden verhoogd en we onze commerciële activiteit alsmaar verder konden uitbouwen met innovatieve oplossingen. "

" 40 jaar partnership moet je verdienen,” stelt Hans Cousserier, Team Leader van DKV Euro Service in België. “Alle lof voor de heren die mekaar destijds perfect hebben gevonden. Maar je houdt klanten alleen maar tevreden door mee te gaan in hun verhaal, en in te spelen op datgene dat ze nodig hebben. DKV doet dat door nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen en te blijven investeren. In dit kader zal de DKV BOX EUROPE, nu reeds bestelbaar, vanaf november beschikbaar zijn. Deze on-board unit voldoet aan de nieuwste eisen van alle Europese lidstaten en kan vervolgens in heel Europa worden ingezet. Zoals klanten van DKV gewoon zijn, ligt de focus op klantgerichtheid en innovatieve diensten met toegevoegde waarden. Zo biedt DKV eerstelijns-support bij alle vragen van klanten en zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunnen klanten rekenen op een gedetailleerde rapportage die hen in staat stelt hun bedrijfsactiviteiten nog efficiënter te organiseren. "


Over Corneel Geerts Transportgroup
Corneel Geerts Transportgroup is een van de leidinggevende logistieke dienstverleners in de Benelux. Met vijf depots in de Benelux beschikken ze over de meest strategische uitvalhoeken naar Europa. Corneel Geerts richtte zijn transportbedrijf in 1962 op, hij was toen zelf nog geen 22 jaar oud. Vandaag leidt zijn zoon Marc Geerts de firma maar ook de jongste generatie - Sven, Kevin en Kenneth - is intussen ingestapt en heeft met diverse innoverende initiatieven ter ondersteuning van een toekomstgerichte strategie zijn waarde reeds bevestigd. De groep kan rekenen op 250 medewerkers, waarvan er 70 in België aan de slag zijn. Met 200 vrachtwagens wordt een fijnmazige distributie doorheen Europa gegarandeerd, waaronder 50 vrachtwagens in België worden ingezet. Vorig jaar liet de groep nog een omzet van 25 miljoen euro noteren.


Over DKV Euro Service
DKV Euro Service is al meer dan 80 jaar een van de meest toonaangevende service providers op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij ruim 70.000 acceptatiepunten van allerlei merken tot aan tolafrekenen en btw-restitutie, biedt DKV een uitgebreid dienstenspectrum op gebied van kostenoptimalisatie en effectief fleet management op de weg door heel Europa. DKV Euro Service maakt deel uit van DKV MOBILITY SERVICES Group, die ca. 930 medewerkers heeft en in 42 landen vertegenwoordigd is. In 2017 behaalde de groep een omzet van 7,2 miljard euro. Momenteel zijn ruim 3,1 miljoen DKV Cards en on board units in gebruik bij ca. 170.000 klanten. In 2018 is de DKV Card voor de veertiende keer op rij onderscheiden met het predicaat Beste Merk in de categorie fuel en service cards. Meer informatie op www.dkv-euroservice.com


Contact bij DKV:
Greta Lammerse, Tel.: +31 252345665, E-mail: Greta.lammerse@dkv-euroservice.com


Persbureau:
Sandra Van Hauwaert, Square Egg, sandra@square-egg.be, GSM 0497 251816.